Sponsoring
images/frontpage/Image00002.jpg

Apeldoorns Taxibedrijf groeit
en breidt de activiteiten uit met CHAUFFEURSDIENSTEN

APELDOORN - De Apeldoornse ondernemers Marcel Klomp en zijn partner Jacqueline Heim zijn samen al meer dan 25 jaar actief in de taxibranche en zijn actief onder de naam coMebacK taxi met hun eigen taxibedrijf. En met succes, het bedrijf kan u ook chauffeursdiensten op directie- en bestuurlijk niveau leveren. “Daarom durven wij het ook aan om ons werkgebied met name op het gebied van chauffeursdiensten uit te breiden richting Deventer en omgeving.” Vandaar ook ons recente lidmaatschap van de business club van Go Ahead Eagles. Overigens kwam Marcel Klomp al als klein jongetje met zijn vader mee naar de Eagles met de wedstrijd tegen FC Amsterdam nog vers in het geheugen!!

Het gekozen nieuwe werkgebied komt niet zomaar uit de hoge hoed getoverd. Wij onderhouden goede collegiale banden met meerdere collega-bedrijven. Taxibedrijven uit Deventer en Raalte hebben we al jarenlange banden mee.

In samenwerking met collega taxibedrijven kunnen wij u een 24-uurs service aanbieden. Zoals reeds genoemd zijn wij inzetbaar voor chauffeursdiensten en directie- en luchthavenvervoer. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen heeft coMebacK taxi het wagenpark uitgebreid met een gloednieuwe Mercedes E klasse. In deze comfortabele Mercedes kunt u werken en/of (zakelijk) telefoneren. Tevens beschikken wij over 8 persoons taxibusjes.

Bij reserveren kan op verzoek ook een andere auto worden geregeld.

Voor Marcel Klomp en Jacqueline Heim, die kunnen bogen op jarenlange ervaring in de taxibranche, staan persoonlijke service, betrouwbaarheid en punctualiteit voorop. “Onze klanten waarderen dat en vertellen het ook aan anderen zodat er een sneeuwbaleffect ontstaat. En daar zijn wij uiteraard blij mee. Het leuke van ons werk is, dat je dienstverlenend bezig bent en daarbij dagelijks heel veel leuke mensen ontmoet.” Het vestigingsadres van coMebacKtaxi is Hattemseweg 97B in Apeldoorn. Om te reserveren belt u 06 – 2336 7373.

Hoofdmenu

We hebben 25 gasten en geen leden online

Onze diensten