Privé VervoerReistijd wordt werktijd. Als u efficiënt gebruik wil maken van uw reistijd, ontspannen en uitgerust op uw afspraak wil arriveren, dan kunt u gebruik maken van onze chauffeursdiensten. Deze dienst wordt aangeboden op basis van detachering en kan een uitkomst bieden op het moment dat u wel over een representatieve wagen beschikt maar (tijdelijk) niet over een chauffeur.

Uw voordelen op een rij:

  • uw reistijd wordt werktijd en u komt uitgerust aan
  • parkeerproblemen zijn verleden tijd
  • u kunt uw reis gewoon thuis beginnen en eindigen.

Trouw VervoerWij verzorgen ook tijdens "de grote dag" uw trouwauto en/of volgauto's. Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Als u plannen heeft neemt u dan eens contact met ons op, we zijn beschikbaar om naar al uw vervoerwensen te luisteren, en dan voor u een passende oplossing aan te dragen!
De wagen die u bij ons heeft gereserveerd wordt op uw trouwdag niet verder verhuurd, zodat er aan uw vervoer alle tijd wordt besteed die nodig is.

Wij bieden u een heel scala aan mogelijkheden die door heel Nederland kunnen worden ingezet. De allereerste vraag die u zich mag stellen is of u zondermeer kiest voor kwaliteit? Als u dit belangrijk vindt, vraag snel bij ons de offerte aan en maak van uw trouwdag een onvergetelijk mooie dag.

Zieken VervoerEen bezoekje aan het ziekenhuis? Vervoer per taxi kan nodig zijn voor wie niet in staat is zelfstandig naar het ziekenhuis te komen. Onze taxi kan tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis rijden. Wij vervoeren en begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen in heel Nederland en zelfs daar buiten.

Bij vertrek uit het ziekenhuis kan de receptionist desgewenst coMebacK Taxi bellen of onze chauffeur blijft op u wachten totdat u klaar bent met uw bezoek. Laat ons uw wensen horen en wij zorgen ervoor dat er een comfortabele taxi voor u klaar staat.

Onze taxi kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct bestellen.

Directie VervoerOnze representatieve en op directieniveau opgeleide chauffeurs beschikken over speciale diploma's om u veilig te vervoeren.
Bent u op zoek naar een professioneel, dynamisch en enthousiast taxibedrijf met een hoge kwaliteitseisen voor uw zakelijk vervoer? coMebacK Taxi verzorgt uw zakenreis tot in de puntjes. Terwijl u zich bezig kunt houden met uw zaken, zorgen wij ervoor dat uw zorgeloos en op tijd aankomt voor uw zakelijke afspraak tegen een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Een directeur of manager in het bedrijfsleven staat tegenwoordig al gauw een uur in de file. Wat is er dan prettiger dat hij op een rustige manier op de achterbank verder kan werken terwijl hij van A naar B wordt gebracht? En wat te denken van het voordeel dat ondernemers bij de keuze voor mobiliteit niet zelf hoeven te investeren in een uiterst luxe wagenpark.

TaxibusWat is er mooier om uw zakelijke- of vakantie-reis vanaf de voordeur te beginnen?
U wordt keurig en op tijd vervoerd in een modern voertuig.

De voordelen zijn:

  • geen gesleur met koffers naar bus of trein
  • geen parkeerkosten op de luchthaven
  • geen risico van beschadiging en/of diefstal van uw auto op de luchthaven

Wij rijden ook naar luchthavens in het buitenland.

rouw 200x267Afscheid nemen valt zwaar. Dat wilt u in ieder geval op gepaste wijze doen. Het vormen van een eigen rouwstoet om - samen met uw naaste familie - naar kerk, begraafplaats of crematorium te rijden kan op een dag, die toch verdriet met zich meebrengt, ook een gevoel van troost en saamhorigheid geven.

Wij hebben binnen ons wagenpark ook voertuigen, die uitstekend als volgauto in een rouwstoet kunnen worden ingezet.
Onze volgauto’s zijn zwart van kleur, zodat het goed aansluit bij de sfeer die er dan heerst.

Vraag ons naar de mogelijkheden en u krijgt van ons gepast advies.

keukenhofDagvullende programma's met chauffeur en auto is allemaal bespreekbaar. Uw (buitenlandse) gasten worden uiterst boeiend vermaakt met een bezoek bijvoorbeeld aan:

  • de Keukenhof in Lisse
  • Zaanse Schans in Noord Holland
  • de Deltawerken in Zeeland
  • de Hunebedden in Drenthe


Vraag geheel vrijblijvend offerte aan via ons uitgebreide offerteformulier.

TaxibusBinnen ons wagenpark hebben wij de mogelijkheid om u in taxibusjes te vervoeren. De busjes zijn 8 persoons exclusief de chauffeur waardoor groepsvervoer ook mogelijk is.

Op dagelijkse en periodieke basis verzorgt coMebacK Taxi diverse vormen van groepsvervoer. Wij hebben ruime ervaring in het deur tot deur vervoer van schoolgaande kinderen, cliënten met een beperking, leerlingen in het speciale onderwijs, ouderen, vervoer naar een bruiloft of andere feest of een groepje jongeren die naar een uitgaanscentrum vervoerd willen worden en andere groepen.

Desgewenst kunnen wij via ons uitgebreide netwerk ook een touringcar voor u regelen. Bel ons of maak gebruik ons uitgebreide offerteformulier.

We zijn ook te vinden via social media!